Detenen un professor d'arts marcials per aprofitar el seu treball per abusar d'alumnes menors d'edat

Publicado 25/6/2019 14:51:57CET
Imatge de la Guàrdia Civil analizant un ordinador
Imatge de la Guàrdia Civil analizant un ordinador - GUARDIA CIVIL

   PALMA DE MALLORCA, 25 Juny (EUROPA PRESS) -

   La Guàrdia Civil ha detingut un home de 43 anys d'edat com a presumpte autor d'un delicte continuat contra la llibertat i indemnitat sexual, en aprofitar la seva condició de professor d'arts marcials per guanyar-se la confiança dels alumnes menors d'edat i abusar sexualment d'ells.

   Segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat, aquests fets van tenir lloc durant diversos anys a les localitats de Son Servera i Sa Coma de Sant Llorenç.

   Arran de rebre denúncies d'onze possibles víctimes del delicte descrit, efectius de la Guàrdia Civil de Manacor van iniciar una investigació sobre els fets.

   Aquest dimarts s'ha procedit a la detenció del sospitós i a un registre al seu domicili en el qual els agents cercaven proves que corroboressin les exploracions realitzades pels agents als denunciants.

   Així mateix, s'han intervingut nombrosos suports informàtics d'emmagatzematge, ordinadors i telèfons mòbils, que seran analitzats per especialistes de l'Equip de Delinqüència Telemàtica de la Guàrdia Civil de Balears per comprovar si poguessin emmagatzemar algun arxiu relacionat amb els fets investigats.

   Les diligències continuen obertes, en sospitar els agents que podria haver-hi més víctimes relacionades amb aquest cas.