Detingut a Maó per un robatori en un habitatge comès el 2016

Publicado 22/3/2019 17:25:10CET

   PALMA DE MALLORCA, 22 Març (EUROPA PRESS) -

   La Policia Nacional de Maó ha detingut un individu estranger com a presumpte autor d'un robatori a l'interior d'un domicili de la carretera de Binidali denunciat l'any 2016, segons han informat aquest divendres des de la Prefectura Superior de Balears.

   Els agents van donar l'alt a l'ara arrestat durant un control rutinari i, en estar indocumentat, va haver de presentar-se en les dependències policials.

   Va ser el moment de registrar les seves petjades quan se li va relacionar amb onze identitats diferents, sent una d'elles sobre la qual pesaven dues reclamacions per la seva suposada implicació amb el robatori.

   Els fets van ocórrer el juliol del 2016 quan, el detingut va accedir a l'interior de l'habitatge, situat a la urbanització de Binidali. Ho va fer trencant una finestra i va robar diversos objectes valorats en prop de 3.000 euros.

   El detingut, després de passar a disposició judicial, ha estat traslladat a un centre d'internament d'estrangers a l'espera de la resolució del procediment d'expulsió incoat.

Para leer más