Detingut per deixar notes d'índole sexual en els voltants d'un col·legi de Rafal Nou

Publicado 30/5/2019 16:16:56CET
EUROPA PRESS/ ARCHIVO

La Policia va localitzar l'home mirant amb uns prismàtics el centre escolar

PALMA DE MALLORCA, 30 May. (EUROPA PRESS) -

La Policia Nacional ha detingut un home de 47 anys per presumptament deixar notes amb contingut sexual en els voltants d'un col·legi de la barriada de Rafal Nou, segons han informat des del cos policial.

Els fets van començar el passat mes de desembre quan es va localitzar una nota d'índole sexual que va ser entregada a la Policia per part del pare d'una alumna i del coordinador del centre escolar.

Posteriorment, es van localitzar més notes a diversos llocs amb el mateix contingut i, quan es va determinar que pertanyien a la mateixa persona, es va iniciar una investigació.

Després de diverses gestions, el passat 20 de febrer es va localitzar a un home que va extreure d'una motxilla uns prismàtics i que, amb ells, observava el centre escolar.

Els agents la van preguntar quin era el motiu per observar el centre amb uns prismàtics, i el presumpte autor va respondre que estava mirant una zona confrontant per anar a fer exercici.

Gràcies a més investigacions dutes a terme, la Policia ha obtingut indicis i proves i aquest dijous ha estat detingut per un delicte de contra la llibertat i indemnitat sexual i assetjament. Serà posat a disposició judicial d'aquí a unes hores.

Para leer más