Detinguts tres joves quan intentaven introduir droga a Palma des de València i Barcelona

Successos.- Detinguts tres joves quan intentaven introduir droga a Palma des de València i Barcelona
POLICÍA NACIONAL
Publicado 15/4/2019 14:23:23CET

   PALMA DE MALLORCA, 15 Abr. (EUROPA PRESS) -

   La Policia Nacional ha detingut dos joves de 19 i 22 anys quan intentaven introduir a Mallorca gairebé un quilo de cocaïna des de Barcelona i a un altre jove de 20 anys que transportava droga en el ferri des de València.

   Segons ha informat la Prefectura Superior de la Policia Nacional en Balears en una nota de premsa, el primer arrest va tenir lloc dijous passat, damunt les 22.00 hores, en el ferri que cobreix el trajecte Barcelona-Palma. Agents de la Brigada Mòbil de la Policia van identificar als sospitosos, que mostraven una actitud nerviosa.

   Després de comprovar el seu equipatge de mà, els agents van trobar, ocults a la roba dels joves, cinc paquets amb embolcall de plàstic que contenien 921 grams de cocaïna. Així, van procedir a la detenció dels sospitosos, que no tenen antecedents.

   Així mateix, el divendres, a les 06.00 hores, la Brigada Mòbil va detenir un jove de 20 anys en el ferri que cobreix el trajecte de València a Palma. En un control rutinari, els agents van trobar entre les pertinences del detingut 91,25 grams d'haixix, una paperina de cocaïna, marihuana, 438 pastilles, una bàscula i 290 euros en efectiu.

Contador

Para leer más