La direcció insular de l'Estat assegura estar preparada per actuar davant de qualsevol situació d'emergència

Actualizado 6/6/2008 20:11:29 CET

EIVISSA, 06 de Juny (EUROPA PRESS)

La directora insular de l'Administració General de l'Estat a Eivissa i Formentera, Sofia Hernanz, ha assegurat avui que les Pitiüses estan preparades per actuar davant de qualsevol situació d'emergència.

Declaracions emeses a Europa Press d'acord amb la recent denuncia emesa per sindicats de l'aeroport d'Eivissa referent a una absència de Plans d'Emergència que permetin executar una correcta evacuació de les esmentades instal·lacions en cas d'urgència.

La directora insular va agregar confiar que no es reprodueixi un fet semblant a l'amenaça de bomba viscuda el passat exercici, tot i que, va afirmar que, de repetir-se una situació així, "per la informació que tinc es prendria com a exemple les accions executades el juliol que no són tan caòtiques ni tremendistes com asseguren".

Sobre aquesta qüestió la directora insular va posar com a exemple l'actuació de totes les administracions en una catàstrofe com va ser l'enfonsament del 'Don Pedro' "on es va demostrar l'efectivitat dels serveis d'emergències i administracions".

Hernanz també es va referir a les últimes juntes de seguretat celebrades en diferents consistoris de l'illa posant de manifest que una de les preocupacions comunes, en les que va afirmar s'incidirà, serà el control de les festes il·legals després de l'increment de controls en l'obertura i tancament de les discoteques.