Dos centres de salut d'Eivissa s'uneixen al projecto Biblioteques Lliures per fomentar la lectura

Publicado 24/4/2019 16:49:16CET

   EIVISSA, 24 Abr. (EUROPA PRESS) -

   Els centres de Salut d'Es Viver i Can Misses, a Eivissa, s'han sumat al projecte Biblioteques Lliures iniciat al novembre de 2018, segons ha informat aquest dimecres l'Àrea de Salut de les Pitiüses.

   Els "positius" resultats del projecte pilot dut a terme al centre de l'Avinguda 8 d'agost d'Eivissa han impulsat la col·locació de noves llibreries a dos centres més i s'estan preparant noves biblioteques per a l'Hospital de Formentera.

   La iniciativa té com a objectiu fomentar la lectura en les sales d'espera dels centres sanitaris a través de llibreries decorades per artistes d'Eivissa i el manteniment de les quals es realitza de manera lliure i autogestionada.

   Els mobles restaurats fan la funció de biblioteques perquè cada persona prengui prestat un llibre i pugui retornar-ho una vegada llegit perquè segueixi circulant.

   Els llibres estan etiquetats amb adhesius de 'Biblioteca Lliure' i tracten sobre fotografia, literatura, art, autoajuda, manuals i investigació, a més d'altres temàtiques per a totes les edats.

   Per a la impulsora de la iniciativa, Nica Seeleva, "fins al moment el projecte ha demostrat que facilita la lectura als usuaris dels centres de salut i fomenta l'intercanvi lliure de llibres amb un sistema basat en la solidaritat i la confiança".

Contador

Para leer más