Actualizado 30/05/2008 14:48 CET

Dos espanyols,un alemany i un suec, detinguts en la desarticulació de la xarxa de distribució d'heroïna a Eivissa

PALMA DE MALLORCA, 30 de maig (EUROPA PRESS)

Cuatro persones van ser detingudes en la desarticulació de la major xarxa de distribució d'heroïna a Eivissa, noms dels quals són Marja E., d'origen suec i nacionalitat espanyola; Bernd J., alemany de 41 anys, els dos detinguts a Eivissa, i Carlos A.T.S, espanyol de 50 anys, i Rebeca F.F., també espanyola i de 21 anys, els dos arrestats a Madrid.

Així ho ha informat avui en un comunicat la Prefectura Superior de Policia de les Balears, després de conèixer-se l'operació portada a terme per la policia Nacional, la qual ha culminat a més amb la intervenció de quatre quilos i mitjà de droga de gran puresa. Els detinguts pertanyien a una organització criminal i es proveïen de la droga a Madrid, la introduïen a l'illa adherida al cos d'una dels integrants del grup que feia de 'mula' i després la distribuïen a través de petits traficants.

La investigació ha estat realitzada pel Grup Especial contra el Crim Organitzat (Greco) d'Eivissa, i la Brigada Central d'Estupefaents, tots dos de la Comissaria General de policia Judicial, juntament amb agents de la Comissaria Local d'Eivissa.

L'operació va començar el mes de febrer passat, després de què els agents del Greco detectassin a diversos ciutadans alemanys, afincats a l'illa, que mantenien freqüents contactes amb distribuïdors d'heroïna.