Dos gossos potencialment perillosos maten a un altre a Eivissa

Publicado 5/9/2019 16:58:42CET

EIVISSA, 5 Sep. (EUROPA PRESS) -

Dos gossos potencialment perillosos han agredit a un altre fins a la mort a Eivissa, en un succés en el qual ha hagut d'intervenir la Policia Local, segons ha informat l'Ajuntament aquest dijous.

Segons ha explicat el Consistori, a les 22.07 hores d'aquest dimecres es va rebre l'avís del succés, registrat al número 20 del carrer Pablo Picasso.

En arribar els agents locals, policies nacionals ja estaven identificant als implicats, i les seves versions eren contradictòries en relació a si els animals anaven solts. Els agents sí que van poder constatar que no portaven morrió.

Segons la versió del propietari de l'animal agredit, els dos gossos 'bull terrier' estaven solts i van atacar al seu fins a matar-ho. Per la seva banda, el propietari dels gossos potencialment perillosos va explicar que l'animal agredit caminava tot sol i es va col·locar entre els dos gossos que li van atacar.

Els animals han quedat custodiats al centre de Sa Coma fins que s'acrediti la seva documentació.

La Policia Local ha interposat al propietari quatre sancions per portar als gossos sense morrió o no presentar segur de responsabilitat civil, entre altres coses.

Para leer más