Educació adjudicarà més de 200 beques de mobilitat 'Erasmus+' per a estudiants i professors de Formació Professional

Educació adjudicarà més de 200 beques de mobilitat 'Erasmus+' per a estudiants i
CAIB
Publicado 13/3/2019 18:36:14CET

PALMA DE MALLORCA, 13 Mar. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria d'Educació i Universitat adjudicarà un total de 225 beques de mobilitat 'Erasmus+' per a estudiants i professors de Formació Professional durant el curs 2018-2019, que estaran finançades amb 648.037 euros de la Unió Europea.

En un comunicat emès per la Conselleria, s'ha concretat que, al llarg d'aquest curs, ja ha adjudicat un total de 175 i hi ha pendents 50 ajudes addicionals durant aquest mes de març, la qual cosa sumarien aquest total.

Aquestes mobilitats estan incloses dins del projecte 'EuroFP Balears IV' que va ser seleccionat pel Servei Español per a la Internacionalització de l'Educació (Sepie) en la convocatòria del programa 'Erasmus+' de 2018.

La iniciativa europea per a formació professional té una doble finalitat, segons la Conselleria, ja que, d'una banda, ofereix als estudiants un període de pràctiques a l'estranger i, d'altra banda, potencia la formació del professorat amb períodes d'observació i estades formatives en empreses i en centres de formació professional estranger.

A Balears participen 40 centres en el projecte, com, per exemple, CC Aula Balear, CC Centro Internacional d'Educació (CIDE), CC Es Liceu, CC Sant Josep Obrer I, CEP Francesc de Borja Moll, CIFP Ca Marines, CIFP Nauticopesquera, CIFP Joan Taix, CIFP Són Llebre, IES Albuhaira i IES Alcúdia, entre uns altres.

Contador