Els migrants arribats aquest divendres a Mallorca passaran a disposició judicial previsiblement el dissabte

Publicado 18/10/2019 18:39:24CET

PALMA DE MALLORCA, 18 Oct. (EUROPA PRESS) -

Els migrants arribats en tres pasteres entre la nit d'aquest dijous i el matí d'aquest divendres a Mallorca passaran previsiblement el dissabte a disposició judicial, segons ha informat la Delegació del Govern.

La previsió és que passin als jutjats de Palma al matí, i pel que fa als arribats a Menorca i a Formentera, encara no sé sap, ja que depèn de la disponibilitat dels jutjats.

Cal recordar que han arribat un total de 52 migrants en cinc pasteres a Balears aquesta matinada, tres a Mallorca, una Formentera i una a Menorca.

A Mallorca, el Sistema Integrat de Vigilància Exterior (SIVE) ha detectat a les tres pasteres abans d'arribar a terra. Han estat interceptades pel Servei Marítim de la Guàrdia Civil.

En concret, una de les pasteres va ser interceptada aquest dijous a les 22.30 hores a dues milles de Cap Salines amb 12 homes a bord; una altra ha estat detectada a les 06.00 hores d'aquest divendres a tres milles de Cala Figuera, amb altres 12 homes i una altra, a les 08.00 hores, a sis milles de Cala Figuera, amb un total de 17 homes a bord.

D'altra banda, s'han detectat dues embarcacions a Es Migjorn (Formentera) i s'han detingut, de moment, a vuit persones. A Menorca, s'ha detectat una embarcació en Binisafuller a Sant Lluís i, de moment, s'ha detingut tres persones.

Para leer más

 • Jueves, 23 de
 

Lo más leído

 1. 1

  Un hombre compra una bicicleta robada de 1600 euros por poco más de 90 y pide ayuda en Twitter para encontrar a su dueño

 2. 2

  Defensa estudia que militares de 45 años puedan asumir funciones ahora externalizadas

 3. 3

  Diecisiete años sin noticias de la Pioneer 10, en rumbo a Aldebarán

 4. 4

  Agujeros negros filtran pelusa cuántica como predijo Stephen Hawking

 5. 5

  Iglesias recuerda que a los hijos "se les incribe en el registro civil no en el de la propiedad"

La actualidad más visitada en EuropaPress logo: La actualidad más vista