Emaya continua amb el Pla de xoc contra les pintades vandàliques a Son Ferriol

Publicado 7/8/2019 11:22:00CET
Pintades a la ciutat
Pintades a la ciutat - CORT

   PALMA DE MALLORCA, 7 Ag. (EUROPA PRESS) -

   Emaya continua a Son Ferriol amb el Pla de xoc contra les pintades vandàliques en espais municipals de Palma que, des de la seva engegada, ha eliminat set pintades, a més de netejar contenidors i papereres de la ciutat.

   Segons ha informat l'Ajuntament de Palma en una nota, les primeres actuacions es van fer en les escales del Nixe, que enllacen el carrer Bernat de Santa Eugènia amb l'avinguda Joan Miró; a la plaça Comtat del Roselló i a la plaça d'Alexandre Fleming.

   Les següents accions s'han dut a terme en la part del Baluard del Príncep, en les escales que uneixen la plaça Major amb la Rambla i les escales de la Costa del Teatre.

   Aquest dimecres, segons han indicat, estan treballant a Son Ferriol, en un espai situat entre els carrers Xeixa i Ordi. El següent pas serà consensuar amb veïns i comerciants com actuar en les façanes que són de propietat privada.

   En aquest sentit, el president d'Emaya, Ramon Perpinyà, es reunirà aquesta setmana amb l'associació de comerciants del carrer Sindicat per tractar la qüestió i poder traslladar el pla de xoc en aquesta zona comercial de la ciutat.

   Cal recordar que la sanció per fer una pintada a la capital balear és de 700 euros.

Para leer más