Emaya reforça els serveis de neteja i recollida aquest estiu amb 65 operaris més entre març i octubre

Emaya reforça els serveis de neteja i recollida aquest estiu amb 65 operaris més entre març i octubre
EMAYA
Publicado 23/5/2019 11:03:20CET

PALMA DE MALLORCA, 23 May. (EUROPA PRESS) -

L'Empresa Municipal d'Aigües i Clavegueram de Palma (Emaya) reforça aquest estiu els serveis de neteja i recollida de residus a la ciutat amb 65 operaris que s'aniran incorporant progressivament des de març fins a octubre.

Així ho ha anunciat Emaya en una nota de premsa difosa aquest dijous. L'empresa pública posa en marxa serveis de reforç cada any en temporada alta per afrontar l'increment de la pressió humana i l'activitat als carrers, amb especial incidència a la Platja de Palma, el centre, zones de bany i primera línia des de Ca Pere Antoni en Ca Pastilla i Cala Major.

A més de l'augment de recursos humans, també s'afegeixen reforços en maquinària i s'introdueixen serveis els diumenges i festius, inexistents en algunes zones durant la temporada baixa.

La neteja es reforça amb 29 operaris de servei ordinari, la qual cosa suposa un increment de plantilla de 42 operaris, i s'incrementa el nombre de maquinària amb la dotació de dos camions recol·lectors, dues màquines agranadores tipus dual, dues màquines aigualejadores, un camió polivalent, tres equips a pressió, un camió cisterna, una fregadora i dues agranadores petites.

Per la seva banda, la recollida es reforça amb 15 operaris de servei ordinari, que suposen un increment de plantilla de 23 operaris, i s'incrementa el nombre de maquinària amb tres camions recol·lectors de recollida posterior, dos de recollida lateral, un auxiliar i dos equips a pressió.

Contador

Para leer más