Epic plantejarà a l'Ajuntament d'Eivissa la gestió del trànsit en zona portuària

Publicado 18/3/2019 17:14:54CET

   EIVISSA, 18 Març (EUROPA PRESS) -

   El moviment ciutadà Epic a Eivissa ha presentat una moció amb proposta d'acord perquè l'Ajuntament gestioni el trànsit a la zona portuària i faciliti la recuperació del barri de la Marina amb la programació d'actes.

   En relació a Es Martell, des de la formació han assegurat que a la plaça l'Ajuntament podria programar "multitud" d'actes, la qual cosa podria suposar la revitalització i potenciació de la zona.

   Segons han recordat, durant la passada campanya electoral l'alcalde d'Eivissa, Rafael Ruiz, va prometre "reiteradament" que Es Martell havia de convertir-se en una plaça pública a la disposició de la ciutadania. Així, és "precís disposar d'aquest emblemàtic espai que es troba en desús", segons Epic.

   Pel que fa al trànsit, han plantejat que el Consistori gestioni el pas de vehicles en el moll sud, des de l'estàtua del Marí fins al Mur, la qual cosa permetria agilitar l'accés a aquesta zona de vehicles de servei públic, de càrrega o descàrrega, així com millorar sensiblement els desplaçaments dels veïns que presenten una mobilitat reduïda, han opinat.

   En la proposta, Epic també inclourà una petició perquè sigui denegat el fondeig d'embarcacions a la badia de Figueretes i siguin sancionats els vaixells que fondegin sense l'oportú permís pels problemes de sorolls i en l'àmbit mediambiental que provoquen aquestes embarcacions.

Para leer más