Estaràs afirma que el Govern "està donant pals de cec" per actuar davant de la crisi econòmica

Actualizado 2/9/2008 20:50:00 CET
Actualizado 2/9/2008 20:50:00 CET

Estaràs afirma que el Govern "està donant pals de cec" per actuar davant de la crisi econòmica

MADRID, 2 Sep. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del PP balear, Rosa Estarás, ha afirmat avui que el Comitè Executiu Nacional del seu partit ha constatat que la situació econòmica del país és "greu" i que el Govern espanyol fins ara "està donant pals de cec" per revertir aquesta conjuntura.

En declaracions a Europa Press, Estaràs va remarcar que a la reunió d'avui s'ha analitzat un informe econòmic sobre la crisi "amb majúscules" que travessa el país, i que és una de les qüestions que més preocupen tant als ciutadans de les Balears, com la resta d'Espanya.

En aquest sentit, va expressar que al comitè s'ha posat de manifest que l'executiu central "no té suports estables" i té "moltes dificultats per tirar endavant les seves propostes" en matèria econòmica.

Per tant, Estaràs va remarcar que la foto de l'economia és "preocupant" en multitud d'aspectes econòmics, ja que les dades exposats avui revelen que Espanya "lidera a Europa" la desocupació, la inflació i una altra sèrie d'indicadors econòmics.

A més, la 'número u' del PP va agregar que Espanya no ha tingut "una dada econòmica bo en els últims mesos", degut, segons la seva opinió, que en la legislatura passat l'executiu presidit per José Luis Rodríguez Zapatero no ha pres "les mesures que deguessin haver-se adoptat i encara se segueixen perdent dies i dies".

També va assegurar que el panorama afecta a tots els sectors, especialment a l'industrial i la construcció que passen per un període de recessió econòmica, dades que s'uneixen al fet que Espanya és el país que té el major ritme de caiguda de creixement de tots els països desenvolupats.

"Estem entre els pitjors d'Europa i estem creixent llevat la meitat de fa un any", va emfatitzar Estaràs, qui també va puntualitzar que l'actitud del Govern ha revertit a fomentar la pèrdua de confiança dels sectors econòmics.