Estaràs respecta la llibertat d'expressió de Matas i diu que "amb la nova UM, el nou PP no té relació dolenta"

Actualizado 2/9/2008 19:27:49 CET
Actualizado 2/9/2008 19:27:49 CET

Estaràs respecta la llibertat d'expressió de Matas i diu que "amb la nova UM, el nou PP no té relació dolenta"

MADRID, 2 Sep. (EUROPA PRESS) -

La presidenta del PP a Balears, Rosa Estarás, ha assegurat avui que cal respectar la llibertat d'expressió de l'exministre de Medi Ambient Jaume Matas i va recalcar que "amb la nova Unió Mallorquina (UM), el nou PP no té relació dolenta".

Així es va referir Estaràs, en declaracions a Europa Press, preguntada per la seva opinió sobre les declaracions de Matas sobre UM en les quals l'expresident del Govern va criticar el partit i va assegurar que no tornaria a pactar amb l'exlíder del partit nacionalista Maria Antònia Munar.

La líder del PP balear va recalcar que l'expresident autonòmic "ha fet ús de la seva llibertat d'expressió" i que és una persona "ja fora de la política a la qual cal respectar que faci ús d'aquesta llibertat". "Una altra cosa diferent és el PP amb el camí que ha emprès i amb el treball al servei dels ciutadans, i l'important és veure com els podem servir millor", va indicar Estaràs.

Preguntada sobre l'estat de les relacions actuals amb el partit nacionalista, Estaràs va dir que "són com sempre" ha comptat en els últims mesos, ja que "amb el nou UM, el nou PP no té relació dolenta".