Europa Press Balears comença un servei de notícies en català

Portada de l'edició en català d'Europa Press Balears
EUROPA PRESS
Publicado 10/1/2019 14:21:27CET

   PALMA DE MALLORCA, 10 Gen. (EUROPA PRESS) -

   L'agència de notícies Europa Press ha engegat aquest mes de gener a Balears el seu servei de notícies en català, amb el qual oferirà les principals notícies de l'actualitat diària de les Illes en la llengua pròpia de la comunitat.

   El servei es gestionarà des de la redacció de Palma i abastarà tot tipus d'àrees temàtiques. Les notícies s'oferiran a través del servei de l'agència i en obert a través d'una pàgina web específica.

   A més, per potenciar la difusió de les notícies editades en català, Europa Press Balears també ha engegat un perfil en Twitter, @EpBalears.

   L'agència de notícies Europa Press compta amb una àmplia experiència en el desenvolupament de canals de promoció i normalització de llengües autòctones, com ho demostren els serveis que s'ofereixen actualment a Catalunya, Comunitat Valenciana, Astúries, Galícia i Euskadi, tots ells amb una important repercussió i seguiment.

   Europa Press és l'únic mitjà de comunicació que produeix i transmet diàriament serveis informatius en totes i cadascuna de les llengües oficials d'Espanya recollides en la Constitució i en els diferents Estatuts d'Autonomia.

Contador