Experts mundials en cirurgia ortopèdica de genoll participaran a Eivissa en una trobada sobre aquesta disciplina

Experts mundials en cirurgia ortopédica de genoll participaran a Eivissa en un
ÁREA DE SALUD DE IBIZA
Publicado 25/3/2019 10:20:24CET

   EIVISSA, 25 Març (EUROPA PRESS) -

   Experts mundials en cirurgia ortopèdica de genoll participaran aquest divendres a Eivissa a la II Trobada d'experts en genoll, que organitza el cap del Servei de Traumatologia de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, el doctor Josep Guimerá.

   Segons ha informat l'Àrea de Salut, 65 facultatius de tota Espanya es reuniran a la Sala d'actes de l'Hospital Can Misses per assistir a xerrades magistrals, sessions clíniques o taules de debat amb alguns dels majors experts en aquesta disciplina. La trobada comptarà amb deu ponents i arrencarà amb set xerrades magistrals.

   Per al doctor Guimerá, és un esdeveniment "d'un enorme interès científic i un orgull", ja que l'Hospital acollirà cirurgians de prestigi internacional.

   Aquest tipus de trobada, ha dit, està dirigit a "millorar la qualitat assistencial" per poder oferir els últims avanços i tècniques en la cirurgia protèsica de genoll, una cirurgia "molt freqüent".

   Segons ha afegit, estan "molt satisfets" de col·locar Eivissa i a l'Hospital en el mapa mundial de centres especialitzats en cirurgia protésica de genoll.

Para leer más