La Federació Socialista d'Eivissa constitueix demà la seva comissió executiva

Actualizado 30/7/2008 20:28:21 CET
Actualizado 30/7/2008 20:28:21 CET

La Federació Socialista d'Eivissa constitueix demà la seva comissió executiva

EIVISSA, 30 de Juliol (EUROPA PRESS)

La Federació Socialista d'Eivissa constitueix demà la seva comissió executiva segons ha anunciat avui la portaveu de la Federació, Laura Carrascosa, qui va assegurar que el setembre es produirà la següent reunió de l'executiva per marcar les línies de cada àrea de treball i que abans de finalitzar octubre es desenvoluparan els congressos de cadascuna de les diferents agrupacions.

D'aquesta manera, va matisar que ara mateix s'efectuarà la part del treball de renovació d'executives pendent i s'establiran els projectes d'acció.

Segons va declarar Carrascosa a Europa Press, la Federació continuarà impulsant una línia de treball que advoqui pel consens. Així va afirmar que la ponència que es va portar a terme el cap de setmana passat al congrés de l'agrupació "és positiva ja que totes les agrupacions dins del partit l'han pres amb molt interès i han aportat moltes esmenes".

Pel que fa a les discrepàncies dins del partit va assegurar que "és un fet que porta a treballar per incorporar a tots" tot i que va assegurar que es tracta que tots treballin junts i aportin coses diferents de manera que discrepàncies és normal que sorgeixin discrepàncies a l'hora de dialogar.

Per a Carrascosa l'agrupació seguirà al camí que es va iniciar la setmana passada com és el de "treballar per als ciutadans i posar la il·lusió a aportar nous projectes per solucionar les problemàtiques i millorar el dia a dia de les persones".

Respecte a la situació de crisi econòmica que es viu ara mateix va assegurar que és "una oportunitat de seure a totes les parts afectades i tirar endavant tots junts". Així va destacar les iniciatives del Govern per intentar pal·liar o minimitzar la crisi una aposta que ha de fer-se amb l'acord i comptant amb totes les parts implicades.