La Felib edita una nova edició de la guia d'informació municipal per als nous regidors dels ajuntaments

Publicado 8/7/2019 18:09:04CET
El president de la Felib, Joan Carles Verd, i la secretària general, Neus Serra, a la presentació de la guia
El president de la Felib, Joan Carles Verd, i la secretària general, Neus Serra, a la presentació de la guiaFELIB

PALMA DE MALLORCA, 8 Jul. (EUROPA PRESS) -

La Federació d'Entitats Locals de les Illes Balears (Felib) ha presentat aquest dilluns una nova edició de la Guia Pràctica per a Nous Regidors que vol facilitar l'inici de la legislatura sobretot als regidors nouvinguts a la política municipal.

Segons ha informat l'entitat en un comunicat, es tracta d'un manual amb nocions bàsiques i informació específica de la tasca que es duu a terme en els municipis, una guia que ja es va editar fa quatre anys.

El president de la Felib, Joan Carles Verd, ha explicat que aquesta mateixa setmana es repartiran als ajuntaments i que la seva difusió és "una manera de donar la benvinguda a la nova composició dels ajuntaments", ha dit.

"La voluntat a més és deixar llests nous cursos dins del que es coneix com l'Aula de Regidors" ha afegit.

L'Aula de Regidors és una iniciativa formativa amb la qual es proposen una sèrie de cursets ja sigui en gestió del Sistema Públic Local de Serveis Socials, gestió dels Residus o gestió dels Drets d'Autor.

"Procurem preparar les temàtiques que més poden interessar als nous regidors per formar-los i ampliar coneixements", afegeix la secretària general de la Felib, Neus Serra.

Contador

Para leer más