Publicado 23/09/2019 17:21CET

El Festival Jazz Palma torna a la ciutat del 17 al 23 de febrer de 2020

El tinent d'alcalde de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera.
El tinent d'alcalde de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera. - EUROPA PRESS - Archivo

   Palma recupera aquest festival després de 29 anys

    PALMA DE MALLORCA, 23 set. (EUROPA PRESS) -

   El Festival Jazz Palma tornar a celebrar-se a la ciutat del 17 al 23 de febrer del 2020, després de l'última edició que va tenir lloc l'any 1991.

   Així ha informat aquest dilluns l'Ajuntament de Palma en una nota de premsa en la qual han explicat que la regidoria de Cultura i Benestar Social obrir la convocatria per a propostes a partir del 25 de setembre i fins al 23 d'octubre, i es podran consultar les bases a la web de Palmacultura.

   El tinent de batle de Cultura i Benestar Social, Antoni Noguera, ha explicat que recuperar el Festival Jazz Palma té com a objectiu "continuar en la millora de la programació cultural de la ciutat, que sigui de qualitat i arribi a tota la ciutat, barris vulnerables i centres educatius inclosos".

   Des de Cort han comunicat que la convocatria del festival consta de tres línies.

   La primera destinada a concerts i altres activitats relacionades amb el jazz, dirigida a grups, entitats i promotors culturals.

   En segon lloc, una línia enfocada a propostes educatives en relació al món del jazz per fer arribar la cultura als collegis.

   Finalment, la tercera línia és una crida a sales o espais privats que vulguin acollir activitats o concerts de jazz, per aconseguir un festival en el qual s'impliqui tota la ciutat i els agents que ja treballen per la divulgació del jazz durant tot l'any.

   En aquest sentit, les sales interessades hauran de tenir les corresponents llicncies per poder acollir les activitats i els concerts han de ser gratuts.

   D'aquesta manera Cort ha assenyalat que, d'una banda, s'establiran els concerts a partir de les propostes rebudes en la primera línia, i aquests es programaran als teatres o altres espais públics i, d'altra banda, estaran els concerts proposats per a la resta de sales de la ciutat.

   En acabar el termini de la convocatria es crear una comissió de valoració de les propostes i el resultat se li comunicar als participants.

Para leer más

Lo más leído

 1. 1

  Marjane Satrapi, sobre las críticas feministas a la 'Ley Trans': "En los años 60 las feministas odiaban a las lesbianas"

 2. 2

  Teresa Rodríguez aspira a refundar Adelante Andalucía e ir a las generales con la idea original de "obediencia andaluza"

 3. 3

  Bildu se suma al homenaje del Congreso a Ernest Lluch, asesinado por ETA hace 20 años

 4. 4

  Iñaki Urdangarín guarda silencio tras la muerte de una de las personas más importantes de su vida

 5. 5

  Zapatero dice que "el poder se ejerce generacionalmente" y cree que Sánchez haría bien en desoír a González y Guerra