La FFIB i el Govern condemnen els actes violents ocorreguts dissabte passat en un partit de juvenils a Campos

Publicado 24/11/2019 19:34:33CET

Les dues institucions actuaran "amb contundència en el marc de les seves competències"

PALMA DE MALLORCA, 24 Nov. (EUROPA PRESS) -

La Federació de Futbol de les Illes Balears (FFIB) i el Govern han condemnat "enèrgicament" els actes violents ocorreguts dissabte passat a Campos en un partit disputat entre juvenils del Campos i el Penya Raval.

Segons ha informat la Federació de Futbol de Balears, el president de l'entitat Miquel Bestard ha estat en "constant" contacte amb el director general d'Esports del Govern balear, Carles Gonyalons.

En aquest sentit, la FFIB ha informat que serà el Comitè de Competició, una vegada analitzada l'acta arbitral, qui sancioni als possibles agressors o incitadors del partit de tots dos equips.

No obstant això, pel que fa a la "invasió col·lectiva del públic", correspon a la Comissió d'Antiviolencia de l'Adreça d'Esports del Govern, decidir la sanció econòmica a totes aquelles persones que hagin estat identificades.

LA CONSELLERIA D'ASSUMPTES SOCIALS I ESPORTS TREBALLA EN TRES LÍNIES

En aquest sentit, des de la Conselleria d'Assumptes Socials i Esports, han assenyalat que s'engega "immediatament" la maquinària per estudiar què ha passat i iniciar el protocol d'actuació pertinent amb totes les garanties possibles.

Així mateix, des de la institució han incidit que "des del primer dia ha estat una prioritat lluitar contra la violència en l'Esport". Per això, han indicat que treballen en tres línies, l'educativa, la legislativa i la sancionadora.

cal recordar que la competència per tramitar una denúncia de violència en l'esport correspon a la Comunitat Autònoma i la tramitació es duu a terme mitjançant la Direcció general d'Esports.

Contador