La Fundació Bit organitza seminaris per fomentar la competitivitat empresarial a través de la innovació tecnològica

La Fundació Bit organitza seminaris per fomentar la competitivitat empresarial a través de la innovació tecnològica
CAIB
Publicado 13/4/2019 14:36:42CET

   PALMA DE MALLORCA, 13 Abr. (EUROPA PRESS) -

   La Fundació Bit ha organitzat dos seminaris de gratuïts de gestió de projectes i planificació estratègica enfocats a empreses amb la finalitat de fomentar la competitivitat empresarial a partir de la innovació i la tecnologia, segons ha informat la conselleria d'Innovació, Investigació i Turisme a través d'un comunicat.

   Les activitats, emmarcades en el projecte Factoria d'Innovació, s'han realitzat en el ParcBit han versat sobre Gestió de Projectes d'Investigació, Desenvolupament i Innovació mentre que els dies 27, 29 i 30 de maig s'impartirà el seminari de Planificació Estratègica de la Innovació. A més, la Conselleria ha avançat que les Pitiusas acolliran ambdues formacions durant els mesos d'abril i maig.

   Els dos seminaris, als quals pimes i grans empreses de qualsevol sector empresarial poden assistir, compten amb el finançament de la Direcció general d'Innovació i Investigació i els imparteix la consultora F. Iniciatives tant a Mallorca (ParcBit) com a Menorca (CentreBit) i a Eivissa (Consell d'Eivissa).

FACTORIA D'INNOVACIÓ

   El Govern ha recordat que la Factoria de la Innovació és un projecte impulsat per la DG d'Investigació i Innovació en 2015 que el seu objectiu és ser un centre d'alt rendiment en creativitat aplicada a la innovació.

   En l'edició 2018-2019, les previsions que maneja Turisme són que la Factoria d'Innovació ajudi a un mínim de 100 empreses, entre les quals es troben 15 empreses en la part de consultoria per implantar nous productes i serveis, 15 empreses per estructurar un projecte d'R+D+I i entre 10 i 15 empreses més perquè puguin obtenir el segell de Pime innovadora.

Contador