El GOB reclama la retirada de la piscina de l'hotel Mar y Paz a Can Picafort

El GOB reclama la retirada de la piscina de l'hotel Mar i Pau en Ca Picafort
GOB
Publicado 30/4/2019 11:36:29CET

PALMA DE MALLORCA, 30 Abr. (EUROPA PRESS) -

El grup ecologista GOB ha sol·licitat aquest dimarts a la Demarcació de Costes que es retiri a Can Picafort la piscina, les terrasses i el quiosc de l'hotel Mar y Paz perquè l'espai torni al seu "estat natural".

En un comunicat, el GOB ha assenyalat que l'Ajuntament de Santa Margalida té la intenció de substituir la piscina de Mar i Pau amb "un altre tipus d'obres" i que, alhora, "hi ha veus ciutadanes partidàries de conservar la piscina i seguir amb el seu ús i explotació".

L'associació ecologista ha assegurat que la piscina es troba a la zona de domini públic marítim-terrestre (DPMT) i que "fa temps que ha finalitzat la vigència de la concessió administrativa que la utilitzava". Al seu parer, "en aplicació de la Llei de Costas, no queda una altra opció que la demolició de les obres i la seva retirada amb tal de restaurar l'espai que ocupa per recuperar el seu estat natural inicial".

"Ja és hora que es comenci a aplicar el mandat de la Llei de Costas, la qual preveu clarament que només poden ocupar el DPMT aquelles activitats o instal·lacions que, per la seva naturalesa, no puguin tenir una altra ubicació, segons l'article 32.1", ha assenyalat el GOB.

Contador