El Govern amplia el termini per sol·licitar ajudes de mobilitat per a estudis universitaris a països de la UE

Publicado 11/7/2019 14:01:00CET
Estudiants universitaris
Estudiants universitaris - UEX

   PALMA DE MALLORCA, 11 Jul. (EUROPA PRESS) -

   La Conselleria d'Educació, Universitat i Investigació ha publicat aquest dijous en el Butlletí Oficial de la comunitat (BOIB) l'ampliació de les ajudes complementàries per a alumnes de Balears que participen en programes institucionals de mobilitat per cursar part dels estudis universitaris a qualsevol país de la UE durant l'any acadèmic 2018-2019.

   Segons ha informat la Conselleria en un comunicat, el termini s'amplia fins al proper 31 de juliol i la partida per a aquestes ajudes ascendeix als 150.000 euros, amb un màxim de 600 euros per alumne.

   Aquestes ajudes complementàries es dirigeixen a alumnes de la comunitat que cursin estudis universitaris oficials de grau o màster a la UE. També aquells que participin a programes institucionals de mobilitat, nacional o internacional, que permeten realitzar part d'aquests estudis a centres d'estudis superiors a qualsevol país de la UE durant l'any acadèmic 2018-2019, així com els alumnes dels programes europeus Eurorregió, Erasmus+ i Sicue.

   Aquestes subvencions són compatibles amb altres ajudes institucionals i tots els interessats poden presentar les sol·licituds en el registre de la Conselleria; així com en tots els registres autoritzats a la Llei 39/2015.

   Es pot consultar tota la informació sobre la sol·licitud d'ajudes complementàries per a alumnes de Balears que participen en programes institucionals de mobilitat, nacional o internacional, per cursar part dels estudis universitaris a qualsevol país de la UE durant l'any acadèmic 2018-2019 a la web de la Conselleria.

Contador