Govern i Cercle d'Economia de Mallorca presenten el dimarts els primers actes del cicle cultural 'Un mar de cultures'

Govern, Eurorregión Pirineos Mediterráneo y Centre Balears Europa organizan el miércoles una jornada informativa
PARLAMENT - Archivo
Publicado 3/6/2019 14:18:26CET

PALMA DE MALLORCA, 3 Jun. (EUROPA PRESS) -

La Conselleria de Cultura, Participació i Esports conjuntament amb el Cercle d'Economia de Mallorca presenten el dimarts els primers actes del cicle cultural 'Un mar de cultures', amb motiu de la celebració del 25 aniversari del Cercle.

Segons ha informat la Conselleria en un comunicat, participaran a la presentació la consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, l'escriptora mallorquina Carme Riera, l'escriptor grec Petros Márkaris, el cantautor empordanès Josep Tero, i el vicepresident del Cercle, Bartomeu Llinàs.

Aquest cicle cultural del Cercle s'inicia amb la conferència 'Escriure i viure al costat del Mediterrani', de Carme Riera, a l'hotel Valparaiso de Palma a les 19.30 hores, per a aprofundir en la influència del mar Mediterrani en diversos escriptors.

L'endemà, Petros Màrkaris impartirà a la Fundació Sa Nostra de Palma, a les 19.30 hores, la conferencia-col·loqui 'La Grècia de Petros Màrkaris', que serà traduïda i conduïda pel professor i membre de l'Acadèmia d'Atenes, Eusebi Ayensa.

Per a tancar l'acte intervindrà el cantautor Josep Tero, qui acompanyat pel músic Josep María Borràs, presentarà el seu disc 'Kavafis en concert'. Aquest acte compta amb la participació de la Conselleria de Cultura, Participació i Esports.

Contador

Para leer más