Actualizado 14/01/2009 19:20 CET

El Govern col·labora amb la implantació de bosses de recollida selectiva en els establiments turístics de Formentera

PALMA DE MALLORCA, 14 de gener (EUROPA PRESS)

La Conselleria de Medi Ambient, juntament amb l'Associació Intersectorial de Petita i Mitjana Empresa de Formentera ha presentat avui un projecte per distribuir un pack de bosses per al reciclatge i la separació de residus.

La directora general de Canvi Climàtic i Educació Ambiental, Magdalena Estrany ha explicat que aquesta iniciativa pretén conscienciar als ciutadans en la importància del reciclatge. Alhora, va destacar que amb aquest material s'ajudarà que les conductes individuals millorin i també a donar un bon exemple de com els ciutadans poden posar el seu gra de sorra i contribuir en un tema tan rellevant.

Cal destacar que la informació sobre la distribució d'aquests materials recordarà, a més, als ciutadans i turistes quines accions poden i han de fer, de manera que es milloraran cadascun dels aspectes que afecten al medi ambient.

Per la seva banda, la presidenta de l'Associació Intersectorial de Petita i Mitjana Empresa de Formentera, Jane Wenham, va mostrar el seu agraïment a la Conselleria de Medi Ambient per la seva col·laboració i ha recordat que aquests packs de bosses es repartiran entre els socis de l'associació, sobretot entre els allotjaments turístics.