El Govern convoca un concurs de trasllats de 228 places pel personal laboral fix

Catalina Cladera en el pleno del Parlament
CAIB - Archivo
Publicado 12/1/2019 12:19:10CET

   El darrer concurs de trasllats va ser l'any 2009

   PALMA DE MALLORCA, 12 Gen. (EUROPA PRESS) -

   El Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) ha publicat aquest dissabte la resolució amb les bases per la convocatòria de 228 places laborals pel personal laboral fix, majoritàriament per a llocs d'auxiliar tècnic educatiu, neteja i seguretat, deu anys després del darrer concurs de trasllats de l'Administració.

   Segons ha informat el Govern en un comunicat, aquest dissabte s'han publicat les bases de la convocatòria al BOIB, conjuntament amb la resolució corresponent, signada per la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera.

   Es tracta d'una convocatòria de 228 places, de les quals 172 són a Mallorca, 22 a Menorca, 29 a Eivissa i 5 a Formentera. El termini de presentació de sol·licituds s'obre dilluns 14 de gener, i s'allargarà fins el pròxim 4 de febrer.

   El concurs de trasllats està destinat als empleats públics amb consideració de personal laboral fix de l'Administració de la Comunitat Autònoma. Les places que s'ofereixen, segons les especialitats, són 119 llocs d'auxiliar tècnic educatiu, 73 places de netejadors, 9 de vigilants de seguretat, 7 de peons i 4 d'oficials de manteniment, majoritàriament.

   Les bases de la convocatòria publicades al Butlletí Oficial també inclouen el barem de mèrits que regeixen la convocatòria i la designació de les persones que seran membres de les comissions tècniques de valoració dels candidats.

   Segons ha recordat el Govern, el darrer concurs de trasllats per a personal laboral fix de la CAIB es va publicar l'any 2009, quan es va oferir una convocatòria per 141 places.

Contador