Govern diu que no té evidències de "substraccions" de preguntes en l'últim procés d'oposicions en la Comunitat

Publicado 3/12/2019 14:27:34CET
La consellera d'Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, en una compareixença.
La consellera d'Administracions Públiques i Modernització, Isabel Castro, en una compareixença. - CAIB - Archivo

PALMA DE MALLORCA, 3 Dic. (EUROPA PRESS) -

La consellera d'Administracions Públiques i Modernització del Govern, Isabel Castro, ha explicat aquest dimarts, durant la celebració del ple del Parlament, que el Govern investigarà la suposada fugida d'informacions que s'hauria produït en l'últim procés d'oposicions en l'Administració pública, malgrat que ha assegurat que no tenen evidències que s'hagin produït "substraccions" de preguntes.

Així s'ha expressat la consellera després de la pregunta del diputat del PP, Juan Manuel Lafuente, qui ha demanat, a més, la destitució del president de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP), Jaime Tovar, argumentant que "no és la primera vegada" que es produeixen irregularitats en els processos d'oposicions.

Per la seva banda, la consellera ha reconegut que el Govern està duent a terme un procés "escrupolós" per esclarir els fets i ha recordat que s'han ajornat aquestes proves durant un període de "dos o tres mesos".

Així mateix, Castro ha reiterat l'aposta del Govern per l'ocupació pública i ha demanat que es respecti el treball dels tribunals que participen en l'elaboració i avaluació d'aquests processos d'oposicions en l'Administració pública.

Contador

Para leer más