El Govern organitza a Formentera una trobada de joves de Balears que podran votar per primera vegada

Publicado 3/5/2019 17:21:03CET

   FORMENTERA, 3 Maig (EUROPA PRESS) -

   Un total de 16 joves de les Illes que podran votar per primera vegada en les properes eleccions europees participaran aquest cap de setmana a Formentera en una trobada de debat i reflexió sobre la importància de participar en aquests comicis i el paper de la Unió Europea en la seva vida.

   Segons ha informat l'Executiu autonòmic, la iniciativa està organitzada per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports, a través de la Direcció general d'Esports i Joventut i amb el suport de l'Agència Nacional Espanyola del programa Erasmus + Joventut.

   Els joves que participen en aquesta iniciativa són 10 de Mallorca, 4 de Menorca i 2 d'Eivissa i han resultat seleccionats d'entre 62.

   Durant les dues sessions, els joves també coneixeran les oportunitats que els brinden els programes comunitaris Cos Europeu de Solidaritat i Erasmus+Joventut per dur a terme projectes que tinguin incidència en el desenvolupament social i cultural del col·lectiu.

   Les jornades s'emmarquen dins dels actes que impulsa l'ANE amb motiu de la Setmana Europea de la Joventut que se celebra a tota Europa del 28 d'abril al 5 de maig.

   L'esdeveniment arrencarà el dissabte a les 11.30 hores i el primer taller versarà sobre els aspectes de la vida que han millorat gràcies a la UE.

Contador