El Govern plantejarà una OSP entre Menorca i Barcelona en obert i amb preu limitat

Publicado 5/9/2019 17:40:46CET
El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons.
El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons.EUROPA PRESS - Archivo

   MENORCA, 5 Set. (EUROPA PRESS) -

   El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, ha avançat aquest dijous que el Govern plantejarà al Govern central una Obligació de Servei Públic (OSP) en la ruta entre Menorca i Barcelona en obert, la qual cosa significa que podran operar totes les companyies que vulguin, però amb una limitació de preu.

   El responsable autonòmic ha fet aquestes declaracions després de la reunió a Menorca amb la presidenta del Consell Insular, Susana Mora, i ha destacat la importància en matèria de connectivitat que ha tingut l'aprovació del 75 per cent del descompte de resident en les connexions amb la península durant la passada legislatura.

   Així mateix, s'ha referit a l'OSP entre Menorca i Madrid que es preveu que es resolgui a mitjans d'aquest mes amb condicions millorades. Pons ha explicat que s'ha presentat Air Nostrum i que el concurs es resoldrà el breu. L'OSP està en vigor des de l'1 de novembre al 30 d'abril.

   L'adjudicació serà per dues temporades d'hivern (2019-2020 i 2020-2021) i inclou dos vols d'anada i tornada (entre ells el de nit, entre les 20.00 hores i les 21.00 hores).

   El conseller ha recordat que aquesta OSP permetrà disposar d'un preu mitjà en els desplaçaments de 23 euros per trajecte (amb el descompte de resident sobre un preu mitjà de 91 euros).

Contador

Para leer más