La Guàrdia Civil detecta 45 alcoholèmies positives el cap de setmana passat

Actualizado 7/7/2008 21:11:35 CET

PALMA DE MALLORCA, 7 Jul. (EUROPA PRESS) -

La Guàrdia Civil de Trànsit ha detectat a Balears durant el cap de setmana passat un total de 45 alcoholèmies positives, de les quals 23 es van registrar a Mallorca, 7 a Menorca i 15 a Eivissa, segons ha informat el Cos en un comunicat.

D'altra banda, la Guàrdia Civil d'Artà va procedir a la detenció del ciutadà dominicà Aneury José G. Q., de 26 anys, com a presumpte autor d'un delicte de robatori que s'ha produït el passat dia 12 d'abril en un hotel de Sa Coma de San Llorenç des Cardassar. El recepcionista de l'establiment ha reconegut l'atracador ja que havia estat contractat d'animador.

D'altra banda, la Guàrdia Civil va detenir al marroquí Mohammad A., de 21 anys, com a presumpte autor d'un delicte de violació de domicili i furt. El detingut va accedir a un domicili i va romandre en ell durant dues hores, fins que el propietari s'ho va trobar estirat al llit.

Aquest va abandonar l'habitatge amb diversos objectes personals, entre ells un rellotge. Pel delicte de robatori es va detenir a la mateixa població a Oscar V.S., de 18 anys.