Actualizado 11/09/2008 20:22 CET

La Guàrdia Civil impedeix que una parella ocupi il·legalment un habitatge en Sant Llorenç

Un dels implicats és l'exmarit de Beatriz Gómez, més coneguda com a 'la marquesa' de Gran Germà

EIVISSA, 11 de Setembre (EUROPA PRESS)

La Guàrdia Civil va impedir aquest matí l'ocupació il·legal d'una casa en Sant Llorenç a l'excunyada de la propietària de l'immoble, Gabriela Díaz, i la seva actual parella sentimental, Óscar Kindelan, qui, al seu torn, és exmarit de la concursant de Gran Germà, Beatriz Gómez, més coneguda com a "la marquesa".

Els fets es van iniciar a les 10.00 hores i van concloure a les 13.00 hores, quan el titular del Jutjat d'Instrucció Número 1 va determinar que aquest habitatge, llogada, a més, a una tercera persona, havia de quedar com a tal fins que l'Audiència Provincial confirmi o rebutgi la seva concessió, a manera de pensió de paternitat, al fill de Gabriela Díaz. Es dóna la circumstància que les proves d'ADN efectuades al germà de la propietària de l'immoble afectat, Max Zuwer, llancen que no és el seu pare, i podrien cessar la seva manutenció, causa per la qual el jutge va desestimar els arguments esgrimits per la parella que confiava a ocupar des d'avui la casa.

Segons va criticar, en declaracions a Europa Press, l'advocada defensora de Max Zuwer, Encarna López Manrique, "aquesta dona obté tots els seus ingressos de les parelles amb la qual conviu, causa per la qual ella i el seu actual nuvi, confiaven a actuar abans que es pronunciï l'Audiència".

López va agregar que, durant la nit, tant Gabriela Díaz com Óscar Kinderlan, "candaren l'habitatge, van tallar l'aigua i llum i van proferir amenaces a la seva llogatera per fer-se amb la casa".

Durant tot el matí la comitiva judicial va intervenir en el xalet d'una manera "irreprotxable i sense prendre part", segons va considerar l'advocada defensora. L'afectat, Max Zuwer, es troba a la presó actualment, complint una condemna després de protagonitzar, juntament amb Díaz una baralla, per la qual tots dos van ser condemnats a un any de presó.

La dona no hauria ingressat a la presó tot i estar acusada d'idèntics fets. Alguna cosa que la lletrada Encarna López Manrique va lamentar "perquè considera que la Llei comet una discriminació de gènere i beneficia a una dona que intenta aprofitar-se ara d'un home a la presó prenent per la força els béns que ni tan sols són d'ell, sinó de la seva família". Els comptes bancaris de Zuwer es troben, a més, embargades.

López va agregar que el seu defensat, abans de ser condemnat portava tres anys sense poder veure al seu suposat fill, qui va presenciar avui la disputa entre la seva mare i les forces de seguretat, de manera que la lletrada va cridar a la Fiscalia de Menors per denunciar la seva presència.