La Guàrdia Civil localitza un cavall que es trobava atrapat en el torrent dels Horts

La Guàrdia Civil localitza un cavall que es trobava atrapat en el torrent donis Horts
GUARDIA CIVIL
Publicado 31/5/2019 13:46:57CET

   PALMA DE MALLORCA, 31 Maig (EUROPA PRESS) -

   La Guàrdia Civil ha extret un cavall que es trobava atrapat en el torrent dels Horts, confrontant al torrent de Pareis del terme d'Escorca.

   Segons ha informat la Benemèrita en un comunicat, el Servei de Rescat en Muntanya de la Guàrdia Civil de Balears (Greim) va tenir coneixement a través d'una denúncia en una Xarxa Social que hi havia un cavall que portava diversos dies atrapat en el citat torrent.

   Els agents es van posar en contacte amb la persona que havia vist a l'animal per recaptar més dades, desplaçant-se a continuació al lloc per intentar localitzar a l'equí. Una vegada localitzat es va comprovar que efectivament portava diversos dies allí.

   D'alguna manera va aconseguir baixar un pendent molt pronunciat però li era impossible pujar ni trobar el camí de tornada donada la naturalesa del terreny, encara que disposava d'aigua i es trobava en bon estat.

   Els agents del Greim van descendir fins a on estava el cavall i amb un llaç practicat amb una corda, van guiar l'animal pendent a dalt amb molta dificultat fins a arribar a la carretera.

   Més tard després de diverses gestions van localitzar el propietari i li va ser lliurat l'equí. Va manifestar que tenia el cavall solt pels voltants d'on va ser localitzat, amb la finalitat que netegés la zona d'herba.

Contador

Para leer más