Un guàrdia civil i un policia alemany eviten que un jove surt-te des d'un terrat a Santa Margalida

Publicado 5/9/2019 14:14:24CET
Cotxe de la  Guàrdia Civil.
Cotxe de la Guàrdia Civil.EUROPA PRESS - Archivo

   PALMA DE MALLORCA, 5 Set. (EUROPA PRESS) -

   Una patrulla de seguretat ciutadana composta per un membre de la Guàrdia Civil i un efectiu de la Polizei alemanya van evitar dilluns passat que un jove saltés des de la terrassa del seu domicili a Santa Margalida (Mallorca).

   Segons ha informat l'Institut Armat en un comunicat, van rebre una trucada a la central en la qual se'ls informava que, després d'una discussió amb els seus pares, un jove amb discapacitat tenia la intenció de llançar-se des del terrat de la seva casa, d'una altura equivalent a un quart pis.

   Per això, una patrulla mixta internacional, emmarcada en el Pla de Turisme Segur 2019, es va desplaçar fins al lloc i va pujar a la terrassa, on van trobar al jove en un gran estat de nerviosisme a la cornisa de l'edifici i amb la intenció de saltar.

   Després de conversar amb ell amb la intenció de tranquil·litzar-lo, es van anar apropant i, quan el jove va fer un gest de saltar, els agents es van abalançar sobre ell aconseguint evitar la caiguda.

   Posteriorment, el noi va ser traslladat per una ambulància fins a l'hospital d'Inca i va quedar ingressat a Psiquiatria a causa de l'estat d'ansietat que presentava.

Contador

Para leer más