GxF proposa un servei de transport a la demanda per als majors de Formentera

26M.- Gxf Proposa Un Servei De Transport A la Demanda Per als Majors De Formentera
GXF
Publicado 20/5/2019 10:15:56CET

   FORMENTERA, 20 Maig (EUROPA PRESS) -

   La candidata al Consell de Gent per Formentera (GxF), Alejandra Ferrer, ha proposat establir un nou servei de transport a la demanda per als majors de l'Illa.

   En concret, es tracta de facilitar desplaçaments gratuïts a la gent gran que hagi de desplaçar-se a l'hospital, al centre de dia o al port.

   El servei està contemplat en el nou pla de mobilitat sostenible de Formentera per a persones que viuen a zones disseminades i permetrà millorar la dependència pròpia dels majors, així com facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar.

   Ferrer també ha explicat la intenció de dotar la zona d'Es Cap amb una nova Casa del Poble, així com la millora de les pistes esportives, perquè els veïns "disposin d'un espai amb les instal·lacions i serveis necessaris per realitzar activitats esportives, culturals i d'oci".

   A més, ha assegurat que el nou pla de carreteres permetrà dur a terme la rehabilitació de la carretera de Cala Saona i la segona fase de la d'Es Cap. També ha explicat que es reforçarà la brigada de camins per incrementar la seva capacitat operativa.

   En un acte electoral celebrat amb veïns de Formentera, des de la formació també han destacat la necessitat d'aprofitar els beneficis del turisme per millorar la qualitat de vida dels residents.

Contador

Para leer más