Hila advoca per dotar de més recursos al Tercer Sector i destaca el paper de PalmaActiva a la inserció social

Publicado 20/5/2019 17:13:59CET
PSIB

   PALMA DE MALLORCA, 20 Maig (EUROPA PRESS) -

   El candidat del PSIB a l'alcaldia de Palma, José Hila, ha reafirmat aquest dilluns el seu compromís de "dotar de més recursos al Tercer Sector duplicant el nombre d'educadors socials" i ha destacat el paper de PalmaActiva com a "organisme generador d'oportunitats".

   Així s'ha expressat el candidat durant l'onzè dia de campanya, que ha dedicat a visitar entitats del Tercer Sector al barri de Son Gibert. En concret, s'ha reunit amb la plataforma d'Entitats, la Cooperativa Jovent, l'Associació Girasol, l'Associació Rehacer i Asprom, entre altres.

   En aquestes trobades, Hila ha manifestat la seva voluntat d'ampliar els programes d'atenció comunitària i d'atenció a la inclusió social a la ciutat i de "consolidar" PalmaActiva "com a eina al servei de la creació d'ocupació de qualitat, millorant els seus mecanismes de formació, inserció i orientació en particular als col·lectius amb major dificultat d'inserció laboral".

    El candidat socialista a l'alcaldia també ha apostat per "aconseguir que a Palma es potenciï una altra economia com la solidària". Hila ha fet aquestes visites acompanyat del número quatre de la llista al Consell de Mallorca, Javier De Juan.

Para leer más