Actualizado 07/01/2009 18:59 CET

IB-3 Televisió estrena set programes de producció pròpia per a la seva nova graella de continguts

PALMA DE MALLORCA, 7 Ene. (EUROPA PRESS) -

La televisió autonòmica de Balears, IB-3 TV, estrenarà a partir de dilluns que ve, dia 12 de gener, la nova graella de continguts amb un total de set nous programes de producció pròpia amb els quals la cadena pretén arribar a un major nombre de ciutadans que, dia rere dia, confien en la cadena autonòmica.

Mitjançant comunicat, IB-3 va informar que aquests nous programes s'emetran de dilluns a divendres en horari de màxima audiència, entre l'Informatiu Vespre i la sèrie Llàgrima de Sang. Així, va remarcar que es tracta dels següents espais: els dilluns serà el torn de 'El Cercador', mentre que dimarts hi haurà doble funció, ja que s'emetrà 'Calabruix', sobre fenòmens naturals espectaculars i 'Això és tot' que, en clau d'humor, repassarà l'actualitat setmanal.

Per la seva banda, els dimecres el doctor Bartolomé Beltrán parlarà en 'Misteris Mèdics' sobre la resolució de casos mèdics extrems. Els dijous, també haurà doble 'funció', ja que en 'L'hora del Pati' els més joves de la casa donaran la seva visió sobre temes d'interès general de la societat, mentre que 'Article 19', de la mà d'Àngela Alfaro, a través de debats i reflexions dels convidats i col·laboradors s'analitzarà l'actualitat informativa de l'arxipèlag.

Finalment, divendres serà el torn de 'Zona Zàping' que a manera de diversió analitzarà l'actualitat esportiva i dels seus principals protagonistes.