Isabel Subirats, impulsora de la regata 'Ruta de la Sal', premiada amb el Premi Marcial Sánchez Barcáiztegui

Isabel Subirats, impulsora de la regata 'Ruta de la Sal',  premiada amb el Premi Marcial Sánchez Barcáiztegui
PALMA BOAT SHOW
Publicado 29/4/2019 16:22:18CET

   "Aquest premi és el fermall d'or a la meva tasca al món de la vela"

   PALMA DE MALLORCA, 29 Abr. (EUROPA PRESS) -

   Isabel Subirats, la impulsora de la regata 'Ruta de la Sal', ha estat guardonada amb el Premi Marcial Sánchez Barcáiztegui que atorga, cada any, el comitè del Palma International Boat Show, organitzat per l'Institut d'Innovació Empresarial (IDI).

   El director general de Política Industrial, Manel Porras, ha lliurat el trofeu a Subirats aquest dilluns en el recinte firal del Moll Vell. A l'acte han assistit la directora gerent de l'IDI, Nuria Hinojosa; i el director del Saló Nàutic, Chema Sans.

   Porras ha declarat que aquest guardó és un reconeixement a la figura de Subirats, per "tot" el treball que ha realitzat de cara a "la promoció del sector nàutic" i "en una regata d'altura tan consolidada com és la 'Ruta de la Sal'".

   Subirats ha agraït "el reconeixement als seus 40 anys dedicats" a la promoció de la vela de creuer d'altura i ha comentat que "aquest premi és el fermall d'or" a la seva "tasca al món de la vela".

   La primera regata de la 'Ruta de la Sal' va deixar anar amarres en la Setmana Santa de 1989. Aquest any arriba a la seva XXXII edició.

   El premi és un guardó que premia a persones o institucions que han contribuït amb la seva tasca empresarial i esportiva, a la promoció del sector nàutic en tots els seus vessants. El trofeu porta el nom del contra almirall i president històric de la Comissió Naval de Regates, Marcial Sánchez Barcáiztegui.

Contador

Para leer más