Iscomar espera que el ferri 'Begoña del Mar' reprengui la connexió Eivissa-Dènia (Alacant) dijous que ve

Actualizado 2/9/2008 19:26:21 CET

ALACANT, 2 Setembre (EUROPA PRESS) -

El ferri 'Begoña del Mar' de la naviliera Iscomar està inoperatiu en el Port d'Eivissa a causa d'una sèrie de "deficiències" que haurà de solucionar per poder reprendre la seva connexió entre Eivissa i Dènia (Alacant), segons van confirmar a Europa Press fonts de Capitania Marítima. Iscomar apunta que dijous que ve podrien estar solucionats els errors i el ferri podria reprendre el servei.

L'embarcació tenia una pròrroga fins l'1 de setembre per solucionar les "deficiències" detectades en l'embarcació, que segons Capitania Marítima, són relatives a la prevenció i extinció d'incendis. En concret, per poder tornar a fer la seva travessia haurà de reparar el nebulitzador que disminueix la temperatura del motor per evitar incendis en la maquinària, segons van precisar les mateixes fonts.

Segons Capitania Marítima, "tot apunta que va per molt bon camí" la reparació de l'avaria, tot i que "fins que no es li doni el vistiplau" no podrà tornar a navegar, amb la finalitat de què "surti del Port d'Eivissa amb totes les garanties i benediccions".

Per la seva banda, Iscomar, qui va insistir avui a Europa Press que la immobilització del vaixell és "per decisió de la companyia", va apuntar que dijous que ve podria tornar a connectar Eivissa i Dènia.