Jarabo: "Fins al sector hoteler entén que s'han de mantenir les places existents, no augmentar-les"

Jarabo: "Fins al sector hoteler entén que s'han de mantenir les places existents, no augmentar-les"
UNIDAS PODEMOS
Publicado 7/5/2019 17:31:07CET

   PALMA DE MALLORCA, 7 Maig (EUROPA PRESS) -

   El candidat d'Unides Podem a l'alcaldia de Palma, Alberto Jarabo, ha assegurat aquest dimarts que "el seu discurs" sobre els límits a "la saturació turística han calat amb intensitat", ja que "fins i tot el sector hoteler entén que s'han de mantenir les places existents, no augmentar-les".

   Així ho ha manifestat Jarabo després de reunir-se amb l'Associació Hotelera de Palma (Ashpama) i ha indicat que "la consolidació" de l'actual oferta és "la clau" per "tenir un futur de major qualitat que fomenti la convivència entre veïns i turistes", una cosa que, a parer seu, "s'ha vist molt deteriorada els últims temps".

   Jarabo ha afegit que, en aquest sentit, han arribat a acords per evitar més creixement de places, cuidar els drets laborals dels treballadors, millorar els seus salaris i millorar la conservació del medi ambient, protegint els recursos hídrics, que és "fonamental".

   Per la seva banda, la número dos a la llista de Cort, Sonia Vivas, ha apuntat que reivindiquen "la figura de la policia local de barri que va ser desmantellada pel govern del PP", arran de "les queixes que han traslladat els hotelers sobre la brutícia i els danys en el mobiliari". "La seguretat també passa perquè la gent pugui transitar per la ciutat sense caure, sense relliscar", ha explicat.

Contador

Para leer más