Publicado 01/08/2019 13:05CET

José Lladó Iglesias és nomenat nou director gerent de l'IdISBa

José Lladó Iglesias, juntament a altres membres del Patronat de la Fundació de l'Institut d'Investigació Sanitria de Balears.
José Lladó Iglesias, juntament a altres membres del Patronat de la Fundació de l'Institut d'Investigació Sanitria de Balears. - CAIB - Archivo

   Des d'octubre de 2015 era director de Gestió i Serveis Generals de l'Hospital de Son Espases

   PALMA DE MALLORCA, 1 ago. (EUROPA PRESS) -

   José Lladó Iglesias ha estat nomenat el nou director gerent del Patronat de la Fundació de l'Institut d'Investigació Sanitria Balears (IdISBa) en una sessió extraordinria celebrada aquest dijous en la Conselleria de Salut en la qual s'ha constitut nou Patronat.

   Segons ha informat la Conselleria de Salut i Consum en un comunicat, el nou gerent substituir David Martínez.

   José Lladó (Palma, 1984) és llicenciat en Administració i Empreses i en Dret, ambdues titulacions obtingudes a la Universitat Autnoma de Barcelona. Té diversos estudis postuniversitaris, entre ells un en gestió sanitria per la UIB. Des d'octubre de 2015 era director de Gestió i Serveis Generals de l'Hospital de Son Espases.

   El Patronat és el mxim rgan de representació de l'IdISBa, creat el 2013, i que des de gener d'aquest any est acreditat per l'Institut de Salut Carlos III (ISCIII), un fet que ha perms situar-l'ho en la primera línia de la investigació sanitria que es duu a terme a Espanya. Est format, entre altres, per membres de les entitats signatries del Conveni de la seva creació.

ALTRES MEMBRES DEL PATRONAT

   El patronat est presidit per la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, i est pendent de nomenament el primer vicepresident. El rector de la UIB, Lloren Huguet i el director general del Servei de Salut de Balears, Juli Fuster, seran els vicepresidents segon i tercer.

   Entre els vocals es troba Guadalupe Pulido Román, secretria general de la Conselleria de Salut; María Eugenia Carandell Jeger, directora d'Assistncia Sanitria del Servei de Salut, i Enrique García Riaza, vicerector d'Investigació de la UIB.

   També són vocals Agustina Vilaret González, secretria autonmica d'Universitat i Investigació; Josep Lluís Pons Hinojosa, director general de Política Universitria i Investigació, i María Antonia Font Oliver, directora general de Salut Pública i representant de la Fundació Banc de Sang i Teixits de Balears.

   D'altra banda, est pendent de nomenament el representant de la conselleria competent en matria d'hisenda i pressupostos.

   Finalment, són membres del Patronat Maria Isabel Rodríguez Baos, que exerceix de secretria, i Javier Vázquez Garranzo, representant de l'Advocacia de la Comunitat Autnoma.

Para leer más