L'Aemet amplia l'avís groc per altes temperatures a Balears fins el dijous

Publicado 25/6/2019 13:38:55CET
L'Aemet estableix l'avís groc per altes temperatures a Mallorca
L'Aemet estableix l'avís groc per altes temperatures a Mallorca - AEMET

   PALMA DE MALLORCA, 25 Juny (EUROPA PRESS) -

   L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) a Balears ha activat aquest dimarts l'avís groc per risc de temperatures elevades a diferents zones de Mallorca fins aquest dijous.

   Segons han informat, l'avís per altes temperatures afecta el nord, nord-est, el centre i l'interior de l'Illa per temperatures màximes de fins a 38 graus centígrads.

   En concret, aquest dimarts l'avís està actiu fins les 20.00 hores tots els dies. Així, aquest dimarts afecta al nord i nord-est --afectant, principalment a la Badia d'Alcúdia-- i a l'interior de l'Illa amb temperatures de fins a 37 graus.

   Aquest dimecres, l'avís també s'àmplia a Eivissa i Formentera (amb màximes de 35 graus) i Menorca (34 graus), illa en la qual les altes temperatures es concentraran en el nord-oest.

   A Mallorca, a més de la zona nord-nord-est i interior, també s'activa en el sud, on es poden arribar als 37 graus de màxima.

    Així mateix, el dijous l'avís només roman a Mallorca. Està activat a la Serra de Tramuntana, l'interior i el sud, amb temperatures màximes de fins a 38 graus.

Para leer más