17 de febrer de 2020
 

Lagun Air connectarà Burgos amb Palma de Mallorca i Barcelona a partir del mes de juliol

Actualizado 24/6/2008 21:20:09 CET

BURGOS], 24 de juny (EUROPA PRESS)

Lagun Air ha anunciat avui que a partir de l'11 de juliol operarà a l'aeroport de Villafría en Burgos amb dos vols setmanals a Palma de Mallorca, i a partir del 16 de juliol amb altres sis a Barcelona.

El gerent de l'aerolínia, Plácido Sánchez, va assenyalar ser conscient que la seva oferta és una "replica" de la proposta que va presentar el seu principal competidor Air Nostrum en la jornada d'ahir, però "és el que exigeix el mercat". A més va assenyalar que l'objectiu de la companyia està a prioritzar els serveis a les infraestructures aeroportuàries de Castella i Lleó i que amb aquest aeroport aconsegueixen completar el seu pla estratègic i la seva presència en al regió que fins ara representa, amb de 19 rutes, el 60 % dels destins de manera que es connecta Castella i Lleó.

Segons un altre dels representants de la companyia, Javier Vera, amb l'obertura d'aquest aeroport "Burgos arriba a la divisió d'honor i volem col·laborar en aquest posicionament de la ciutat a través dels destins d'interior". Alhora va manifestar el seu optimisme davant de l'èxit de l'aeroport ja que, segons la seva opinió, juga a favor seu l'interès manifest pels burgalesos i la proximitat de la nova infraestructura amb el centre de la ciutat.

En concret el vol de Barcelona començarà el 16 de juliol i es configura de manera estable durant tot el període d'estiu, fins a finals d'octubre, amb quatre vols setmanals (Dilluns, Dimecres, Divendres i Diumenge) amb la intenció de consolidar la ruta ampliant la seva freqüència a sis dies. Per part seva, la ruta Burgos - Palma de Mallorca començarà el dia onze del pròxim mes i operarà els divendres i diumenges.

La intenció de la companyia és poder ampliar l'oferta a mesura que l'operació avanç amb algun dels destins que ja ofereixen a la resta d'aeroports de la Comunitat com poden ser Màlaga, València, Alacant, Sevilla o Jerez tot i que Sánchez va apuntar que dos dels destins que consideren amb majors possibilitats són Eivissa i Menorca

Els primers bitllets podran adquirir-se des de 29 euros tot i que segons va indicar el gerent de la companyia però endavant la mitjana se situarà en 90 euros per trajecte. Tot i això va subratllar que des dels seus començament els preus en els seus vols han caigut a prop d'un 50 % i que precisament aquesta és una de les seves eines, "preus atractius" però sobretot "tarifes honrades".

Lo más leído

 1. 1

  Muere Nikita Pearl Waligwa, estrella de Disney, a los 15 años

 2. 2

  Cómo activar el modo oscuro de WhatsApp para Android

 3. 3

  Vox lleva al Pleno del Congreso la salida de las Fuerzas Armadas de los militares de 45 años

 4. 4

  Guía de diferencias entre el ibuprofeno y el paracetamol

 5. 5

  Las señales FRB repetidas cada 16 días pueden tener origen artificial