L'Ajuntament de Palma desmenteix que el centre d'Eroski en Son Morro no tingui llicència

Actualizado 30/7/2008 21:43:17 CET

PALMA DE MALLORCA, 30 de juliol (EUROPA PRESS)

La nau industrial del grup Eroski ubicada al polígon de Son Morro posseeix la llicència d'instal·lació des de l'any 2007 i la llicència d'obertura li va ser atorgada aquest any i, tot i que totes dues són de caràcter preceptiu, els permeten exercir la seva activitat, segons van afirmar fonts de l'Ajuntament, en relació amb la denúncia presentada aquest matí pels promotors de Son Garcies Vell.

L'advocada representant d'aquest col·lectiu, Francisca Pol, va presentar avui una denúncia a l'Ajuntament de Palma contra el grup Eroski al polígon de Son Morro, va anunciar que continuaria el procés contra 11 empreses més dels polígons de Son Oms i el citat Son Morro.

Pol va explicar que "per decisió política i sense base de cap tipus", l'actual consistori va arxivar tots els informes favorables per aconseguir legalitzar la situació de les empreses de lloguer de cotxes i autocars de Son Garcies Vell "simplement dient que poden exercir les seves activitats en Son Oms i en Son Morro".

"Ja hi ha moltes empreses funcionant en Son Oms, l'alcaldessa deixa que funcionin, que paguin caríssim el metre quadrat, així que està establint uns preus abusius i a l'Ajuntament li sembla bé", va continuar Pol.

Finalment, la lletrada va denunciar que l'alcaldessa de Palma, Aina Calvo, no ha rebut als seus representats, tot i que sí que ho va fer amb la Federació de Transport. "No tenim interès a denunciar-nos uns a altres, sinó reunir-nos amb l'alcaldessa i que digui quines condicionis volen després de tenir tots els informes i saber per què han arxivat els expedients", va concloure.