Actualizado 22/09/2008 19:14 CET

L'EMT millora la seva productivitat un 2,65% a l'augmentar el personal de manteniment

PALMA DE MALLORCA, 22 de setembre (EUROPA PRESS)

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) ha millorat, des de principis del 2008, la productivitat de la seva flota en un 2,65%, a l'incrementar en aquesta proporció el nombre de quilòmetres recorreguts per cada vehicle.

En un comunicat, l'Ajuntament de Palma va explicar que aquest increment en els nivells d'eficiència de la flota de l'EMT ha estat possible gràcies a les millores introduïdes en el manteniment, ja que hi ha hagut un 41,12% d'increment a la feina sobre cada vehicle.

La millora en l'explotació ha estat deguda que la direcció de l'EMT i l'empresa encarregada del manteniment (Asitsa) han portat a terme, de manera conjunta, un Pla de Millora amb diferents mesures, entre les quals destaca l'increment del personal de manteniment amb la incorporació de cinc operaris, a més dels reforços necessaris de personal per efectuar campanyes especifiques.

Alhora, s'ha reforçat el torn de nit que ara compte entre deu i 12 persones per atendre els treballs de manteniment preventiu. D'altra banda, s'ha incrementat el servei d'assistència en ruta amb la incorporació d'una nova unitat.

Finalment, l'EMT també ha portat a terme campanyes preventives, destinades a millorar aspectes de la seguretat i la comoditat dels autobusos.