Les Unitats de Balears s'entrenen en el Centre Nacional de Chinchilla per completar la seva preparació militar

Les Unitats de Balears s'entrenen en el Centre Nacional de Chinchilla per completar la seva preparació militar
COMANDANCIA GENERAL BALEARES
Publicado 13/5/2019 11:19:21CET

   PALMA DE MALLORCA, 13 Maig (EUROPA PRESS) -

   El Batalló Filipines, pertanyent al Regiment d'Infanteria Palma 47, i l'Unitat de Sapadors de la Comandància General de Balears (CGB), es troben realitzant exercicis d'entrenament al Centre Nacional de Chinchilla entre els dies 5 i 17 de maig per completar la seva preparació en accions militars, segons ha informat la CGB en una nota.

   Els exercicis s'enfoquen a completar la preparació en les accions militars dins dels entorns d'estabilització i contrainsurgència, combat urbà i combat generalitzat. En concret, s'estan efectuant entrenaments tàctics, tir amb armes individuals i col·lectives i ensinistrament d'unitats tipus secció i tipus companyia amb foc real.

   En el Batalló Filipines s'han integrat una unitat antiaèria de la Brigada Paracaigudista, una altra unitat de suport de foc del Comandament d'Artilleria de Campanya, dues seccions d'enginyers motoritzades i una altra del Comandament de Transmissions. També participen en l'exercici una companyia del Regiment d'Infanteria "Garellano" nº 45 i una unitat RAVEN (avions no tripulats) pertanyent a la Brigada XII amb base a Madrid.

   Els entrenaments finalitzaran amb un exercici de Grup Tàctic, denominat "Balex 19", que serà inspeccionat pel Comandant General de Balears D.Juan Cifuentes.

Contador

Para leer más