L'Euroregió disposarà d'un estand propi a la Diada de les Illes Balears

Actualizado 28/2/2008 12:19:15 CET

PALMA DE MALLORCA, 28 de febrer (EUROPA PRESS)-

L'Euroregió Pirineu Mediterrània disposarà d'un estand propi a la Festa de les Illes Balears, per donar a conèixer a la ciutadania els reptes essencials en els que la presidència del Govern invertirà els seus màxims esforços durant el 2008.

Segons ha assenyalat avui l'Executiu en un comunicat, les principals actuacions del Govern se centraran en la creació de de l'Agrupació Europea de Cooperació Territorial (AECT), un nou instrument de cooperació que permetrà millorar l'accés a la captació de fons europeus per finançar projectes comuns i la constitució i l'impuls de xarxes d'universitats o cambres de comerç.

Alhora, un altre dels objectius prioritaris passa per consolidar l'Euroregió mitjançant el retorn del Govern d'Aragó a aquest organisme.

En l'expositor de l'Euroregió s'oferirà una degustació de productes agroalimentaris típics d'Aragó, Catalunya, Llenguadoc-Rosselló, Migdia-Pirineu i les Illes Balears. L'estand estarà ubicat a la zona del Moll Vell, just davant de la Conselleria de presidència.