L'IEB participa en una exposició iberoamericana de música de Lisboa

Publicado 14/6/2019 14:29:27CET

   PALMA DE MALLORCA, 14 Juny (EUROPA PRESS) -

   L'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) participa a EXIB, l'exposició iberoamericana de música de Setúbal (Lisboa), que se celebra entre els dies 13 i 15 de juny.

   Segons ha informat la Conselleria de Cultura, Participació i Esports en un comunicat, EXIB es defineix com la porta d'entrada a Europa de la diversitat musical iberoamericana, ja que és l'única fira celebrada en el continent europeu, especialitzada en la difusió i circulació de la música independent de Llatinoamèrica, Espanya i Portugal.

   La mostra suposa un punt de trobada per donar a conèixer el panorama actual de talents dels diferents països que participen, establir col·laboracions artístiques, noves possibilitats de programació a sales i festivals estrangers, així com un espai per generar informació i debatre sobre temes d'interès pel sector.

   L'IEB compta amb un expositor, que permet donar a conèixer la música produïda a Balears i intenta establir connexions i contactes per a la programació a l'estranger d'artistes de les Illes, així com convidar a programadors de l'exterior a Fira B!, el mercat professional d'arts escèniques i música de la comunitat. També, a través de l'IEB, l'exposició EXIB ha comtat aquest dijous 13 de juny amb el 'showcase' de la menorquina Anna Ferrer.

   Segons informa el Govern, les melodies de Ferrer tenen una "vibració mediterrània, vinculades al folklore de la música de Menorca". Les seves cançons passen per la profunditat, la connexió amb el planeta, la celebració, la reflexió, l'espiritualitat, els jocs alegres, l'amor i la sensualitat. 'Tel·lúrica', el projecte que presenta a l'exposició EXIB, "mostra el seu projecte musical i personal dels últims dos anys".

Contador