Publicado 01/08/2019 17:11CET

L'IES de Binissalem retira nou aules modulars i comptarà al setembre amb 12 aules d'obra nova

IES Binissalem
IES Binissalem - CAIB - Archivo

   Les obres es van iniciar el passat mes d'agost de 2018 i han suposat una inversió de 2,6 milions d'euros

   PALMA DE MALLORCA, 1 ago. (EUROPA PRESS) -

   L'IES de Binissalem ha retirat les nou aules modulars que havia installat per atendre les necessitats d'escolarització i comptar al setembre amb 12 aules noves d'obra que permetran una ocupació total de 900 places escolars.

   Segons ha informat la Conselleria d'Educació, Universitat i Investigació, les obres es van iniciar el passat mes d'agost de 2018, tenien un termini d'execució de 12 mesos i han suposat una inversió de 2,6 milions d'euros.

   El bloc edificat és un edifici de dues plantes, aixecades des del sl, de manera que la planta baixa queda lliure configurant un porxo de tot el perímetre de l'ampliació.

   La configuració en planta del nou bloc té dues parts clarament diferenciades i ocupa una rea rectangular d'aproximadament 18 per 30 metres. Cada planta conté sis aules i un departament.

   Aquest cos d'aules es connecta amb l'edifici principal mitjanant una galeria de tres metres d'ample útil i 30 metres de longitud, que assegura la connexió a cobert i climatizada per arribar a les noves aules.

   El projecte s'inclou en el Programa Operatiu Feder/FSE 2014-2020 de Balears i forma part del Pla d'Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes, per respondre "de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals" que presenten els centres educatius de les Balears, segons la Conselleria.

Para leer más