Actualizado 28/06/2010 19:26 CET

L'Once reparteix a Mallorca 14.400 euros durant el cap de setmana

PALMA DE MALLORCA, 28 Jun. (EUROPA PRESS) -

L'Once va repartir a Mallorca, en el sorteig del 'cuponàs' de divendres passat dia 25, un total de 12.000 euros en premis a les quatre xifres. A més, va repartir, en el sorteig de 'Cap de Setmana', 2.400 euros al municipi mallorquí d'Inca.

En un comunicat, l'Onze ha informat que els cupons premiats han estat venuts pels agents venedors afiliats María Sancho, Santiago Ferrer i José Manuel Atienza, respectivament.

L'Onze compte a Balears amb de 1.250 afiliats, dels quals 259 són cecs totals i la resta deficients visuals, i 645 venedors afiliats i discapacitats. A més també es pot participar en els jocs a través d'internet en la direcció www.juegosonce.com

L'Onze, gràcies a la venda dels seus productes 'Cupó Diari' (dilluns a dijous), 'Cuponàs de Divendres', 'Cupó Cap de Setmana' (dissabte i diumenge), el 'Sorteig Extraordinari d'Estiu', '7/39', el 'Súper Onze' i els 'Rasques', aconsegueix uns ingressos que possibiliten entre d'altres accions el suport a estudiants integrats en col·legis ordinaris, la rehabilitació en mobilitat i habilitats de la vida diària i suport econòmic amb Prestacions Assistencials.